Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi

Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi kapsamında intibak eğitimi alan personele sertifikaları verildi.

Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi kapsamında intibak eğitimi alan personele sertifikaları verildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi, Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Bakanlığın tarım politikalarını uygulamak, tarımsal işletme sahiplerinin bilgi, teknik ve yöntemler konusundaki ihtiyaçlarını zamanında ve mahallinde karşılamak, tarımsal üretiminin kalitesini yükseltmek, köyden kente göçün önüne geçmek kırsalda yaşayan insanların refah seviyesini yükseltmek amacıyla TAR-GEL projesinin uygulamaya konulduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Projede yeni görev alan teknik personele başarılar dileyen Tüfekçi, projenin önemi ve ile sağlayacağı katkılarla ilgili bilgiler sundu.

Daha sonra Tüfekçi, 6-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenen intibak eğitimini başarıyla tamamlayan 53 personele sertifikalarını verdi.

Muhabir: İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: