“tarımsal Yenilik Ve Bilgi Sistemi” Hakkında Tanıtım Toplantısı

Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda “Tarımsal Yenilik ve Bilgi Sistemi” tanıtım...

Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda “Tarımsal Yenilik ve Bilgi Sistemi” tanıtım toplantısı yapıldı.

Yapılan tanıtım toplantısına, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci, Kırklareli Ziraat Odaları Yöneticileri, Yetiştirici- Üretici Birlik Yöneticileri ve Tarımsal amaçlı Sulama Kooperatifi Yöneticileri katıldı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Keçeci toplantının amacının; “tarımsal Araştırma, Yayım ve Eğitim Fonksiyonları ile faaliyet gösteren Kamu ve Özel Kuruluşlar arasındaki İşbirliğini etkin hale getirerek, koordinasyonu artırmak, geliştirilen uygun Teknolojilerin hızlı bir şekilde Çiftçi ve diğer kullanıcılara aktarılmasını ve bu işlevin kurumsallaştırılmasını sağlamak” dedi.

Reklam
Reklam

Keçeci’nin konuşmasının ardından, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ayhan Çelik’in Kırklareli’de ki Tarımsal Verilerin durumunu gösteren sunumundan sonra Kırklareli Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsünde görevli ve Tarımsal Yenilik Sistemi İl Grup Koordinatörü olan Dr. Mehmet Fırat Baran’ın Enstitüdeki araştırmalar hakkında bilgi vermesi ve karşılıklı soru ve sorunların konuşulması ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: