Tarımsal Yenilik Ve Bilgi Sistemi Tanıtım Toplantıları Yapıldı

Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü “Tarımsal yenilik ve bilgi sistemi” tanıtım toplantısı yaptı.Yeni...

Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü “Tarımsal yenilik ve bilgi sistemi” tanıtım toplantısı yaptı.

Yeni sistemin tanıtım toplantısı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde yapıldı.

İl Müdür Yardımcısı Vekili Bayram Akkuş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya birinci grupta çiftçi örgütleri, tarımdan girdi temin eden kuruluşlar ve tarımla ilgili meslek kuruluşları, ikinci grupta ise İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve ilgili personeller katıldı.

Reklam
Reklam

Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, “2013 yılından itibaren tarımsal yeniliklerin, çiftçi sorunlarının ve çözüm önerilerinin çiftçi örgütleri ve meslek kuruluşlarının da katıldığı toplantılarda tartışılacak, çözülemeyen konular bölge grup toplantılarının yapılacağı Araştırma Enstitülerine götürülecek. TYBS tanıtım toplantısına Süt Üreticileri Birlik Başkanı, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Müdürü, Veteriner Hekimler Odası İl Temsilcisi, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi, Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı, Ziraat Odası Başkanı ve Sulama Birliği Başkanı katıldı” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: