Tariş Zeytinyağı'ndan iki yeni ürün

İZMİR (İHA) - Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, "Eskisi Gibi" adıyla iki yeni ürünü piyasaya sundu. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin satış ve pazarlama şirketi olan Tariş Zeytin A.Ş. kanalıyla tüketicinin beğenisine sunulan iki yeni ürünün, " www.tariszeytin.com.tr " adresli sanal mağazanın yanı sıra, Konak Pier Ta-Ze ve İstanbul Suadiye Ta-Ze mağazalarında satışa sunulduğu bildirildi.

Zeytinyağındaki yeni tatlar, "Eskisi Gibi Taş Kırma Sulu Baskı Naturel Sızma" ve "Eskisi Gibi Taş Kırma Sulu Baskı Naturel Birinci" isimleriyle, 500 ml cam şişelerde piyasaya çıkarıldı. İki yeni ürün, Altınoluk Kooperatifi tesislerinde özenle seçilmiş zeytinlerin bekletilmeden, granit taş değirmenlerde ezilmesi ve zeytin hamurunun "soğuk sıkma" kabul edilen 28 dereceden düşük sıcaklıkta, suyla çuvallarda preslenmesinden elde ediliyor. Geleneksel yöntemlerle elde edilen bu yağlar, yumuşak bir tada ve koyu sarıya giden renge sahip.

Reklam
Reklam

Uluslararası Zeytinyağı Konseyi'nin (UZK) kalitesine garanti verdiği tek Türk zeytinyağı olan Tariş markasının ürün çeşitliliğinin, bu yeni iki ürünle beraber 99'a ulaştığı belirtildi.

Birlik yetkilileri, Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin, 28 bin ortak üreticisinin alın teri olan zeytinyağlarını en özel üretim koşullarında ve farklı sunumlarla tüketicilere ulaştırdığını, tüketici beğenisi ve talepleri doğrultusunda farklı tatları tüketiciyle buluşturma yolunda çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydettiler.