Tarkan için karar günü

Narkotik operasyonunda gözaltına alınan Tarkan Tevetoğlu'nun, panik atak olduğu için Emniyet'te nezarethanede tutulmadığı ortaya çıktı.

Kapalı yerlerde duramadığını belirten Tarkan, bu nedenle dinlenme odasında kalıyor. Tarkan, Narkotik polisinin 2 uyuşturucu satıcısına yönelik takibinin ardından, iki gazeteci ve işadamlarıyla birlikte gözaltına alınmıştı. 3 gece Emniyet'te tutulan Tarkan'ın panik atak olduğu için nezarethaneye alınmadığı ortaya çıktı. Gözaltına alındığında panik atak olduğunu ve kapalı yerlerde duramadığını söyleyen Tarkan'ın Narkotik Şube Müdürlüğü'nün dinlenme odasında tutulduğu öğrenildi.

KELEPÇE TAKILACAK MI?

Tarkan bugün Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecek. Tarkan'ın gözaltına alındığı Perşembe akşamından beri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelip dünyaya haber geçen yabancı kanalları ve haber ajanslarının muhabirleri de bugün İstanbul Adliyesi'nde olacak. Alman kanalları, dünyaca ünlü ajanslardan Reuters ve AFP muhabirleri Tarkan'ın mahkemede serbest kaldığını ya da tutuklandığını İstanbul'dan dünyaya duyuracak.

Tarkan'ın adliyeye getirilişi sırasında kelepçe takılıp takılmayacağı merak konusu..

POLİS OLURUM DEMİŞTİ AMA

Tarkan, 2 yıl önce polis teşkilatının 163'üncü yıldönümü etkinlikleri için hazırlanan kampanyada da yer almıştı. "Gençliği tehlikeden korumak için polis olmak istiyorum" yazılı afişleri bilboardlara asılmıştı. Tarkan şimdi uyuşturucu iddiasıyla Emniyet'te.

KARBONATLI KOKAİN SATMIŞ

Gözaltında bulunan torbacılardan Recep A.'nın kokaine karbonat karıştırdığı iddia edildi. Zanlının bu karışımı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu kişilere sattığı öne sürüldü. Sanatçının ise gözaltında bulunan kişilerden sadece Murat E.'yi tanıdığını söylediği belirtiliyor.

MİNİK SERÇE'DEN AVUKAT JESTİ

Tarkan'ın gözaltına alındığını duyan Sezen Aksu, hemen kendi avukatına talimat verdi. Cuma gecesi Narkotik Şube'ye gelen avukat, Tarkan'la görüştü. Aynı saatlerde Tarkan'ın iki avukatı da Emniyet'e ulaştı. Tarkan kendi avukatlarının savunmasını üstlendiği gerekçesiyle Sezen Aksu'nun avukatını teşekkür ederek geri gönderdi.

SAVUNMA ORDUSU

Tarkan'ı savunmak için 60 avukatın baroya giderek başvurduğunu söyleyen sanatçının avukatı Yunus Egemenoğlu, " Müvekkilim Tarkan kabul ettiği takdirde hepsi Pazartesi günü Tarkan'ı savunabilir. Ancak şu anda 5 avukat arkadaşım ve ben davayı üstlendik. Müvekkilim hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılacak. Pazartesi günü inşallah müvekkilim aramızda olacak" dedi.