Tarkan'a sahip çıktı

Bursa'da konser veren Ajda Pekkan, Tarkan'a sahip çıktı... İşte Pekkan'ın o açıklamaları...

Bursa'da konser veren Ajda Pekkan sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tarkan'ın eleştirilmesinden yaşanan polemiklere kadar bir çok konuya değinen Pekkan gazetecilerin sorularına samimi cevaplar verdi!

Bir gazetecinin, ''Tarkan çok eleştiriliyor. Ödül törenlerine çıkmıyor. Onunla çalışmak nasıl duygu?'' sorusunu da yanıtlayan ünlü şarkıcı, şunları söyledi:

[

AJDA PEKKAN'DAN UNUTULMAZ FRİKİK (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/ajdadan-kapanis-frikigi/3234/205172)

''Tarkan ile çalışmak muhteşemdi. Onunla çalışmak kendiliğinden oldu. O da benim gibi yapı olarak çekingen bir insan. Bir yemekte olan sinerji sonucu birlikte çalışmak fikri oluştu. Hepimiz yaptıklarımızla eleştiriliyoruz. O yüzden bence ben kendimi de katıyorum işin içine istemeyerek. Çünkü bu işin içinde yıllardır star olarak var olduğum için. Bence hakikaten değeri olan insanların kıymetini bilmek lazım. Çünkü kolay yetişmiyorlar. Sanatçı demek, zor yaşam şartları içinde yaşamak demektir.''

Ajda Pekkan, son olarak yerel bir gazetecinin ''Neden adınız hiç polemiklerde çıkmıyor'' sorusu üzerine, ''İnsan yaşamın içinden kendine bir takım faydalar çıkarmazsa, en fazla kendini sevmez. İlk önce kendini seveceksin. Yanındakileri seveceksin ve hayattan ders çıkaracaksın. Polemiklere niye gireyim ki? Ne lüzumu var? Bizlere yakışmaz gibi geliyor bana. Ama girmek isteyenler giriyor. Bizim kimseye karıştığımız yok'' dedi.

Anahtar Kelimeler: