Tarkan'dan evlilik iddialarına yanıt

Son zamanlarda magazin gündeminde en çok tartışılan soru; "Tarkan evleniyor mu, kiminle evleniyor?" soruları oldu. Dünya çapında ün kazanan Megastar Tarkan, hakkında çıkan dedikodularla ilgili ilk kez konuştu.

Köln'de bir çiftlik alan ve zamanının büyük bölümünü orada sevgilisiyle geçiren Megastar Tarkan'ın evleneceği iddiası, son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Şarkıları dünya çapında ün kazanan Tarkan'ın gönlünü kazanarak evlenmeye ikna eden kadının ise Cezayirli Asia olduğu iddia edildi. Günlerdir hakkında pek çok haber yapılan Tarkan, ilk kez konuştu. Pop müziğin ünlü sesi, "Evleniyor" haberlerine yönelik yaptığı açıklamayla iddiaların bir kısmını yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da yaşayan gizemli bir güzeli ailesinden istediği söylentilerine cevap veren Tarkan; "Asia isimli şarkıcı ile çıkan iddialar kesinlikle doğru değil" dedi. Megastar, asıl merak edilen "Tarkan evleniyor mu?" sorusu üzerine ise oldukça kısa bir yanıt vererek "Evlilikle ilgili yorum yok." dedi. Sanatçının bu açıklaması kafa karışıklığı yarattı.

TARKAN KİMDİR?

Tam ismi Tarkan Tevetoğlu olan ünlü yıldız, altı çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Frankfurt kentinde doğmuştur. 1986'da Türkiye'ye dönen sanatçı, ortaokul yıllarında Karamürsel Musiki Cemiyeti'nde nota, solfej ve şan dersleri de almaya başlamıştır. Tarkan'ın hayatını değiştiren en yakın arkadaşı Alpay Aydın isim olmuş, İMC'de İstanbul Plak'ın ortaklarından Mehmet Söğütoğlu ile tanıştırmıştır. Ünlü sanatçının "Yine Sensiz" adlı ilk albümü, özellikle "Kıl Oldum Abi" adlı parçasıyla tutulup 700 bin adet satmıştır. Tarkan, Sezen Aksu destekli "A acayipsin" adlı çalışması ile popülaritesini arttırmıştır. Yurt dışında da kısa sürede tanınan Tarkan, 1999 Word Music Awards'tan "Yılın En Çok Satan Ortadoğulu Şarkıcısı Ödülü'nü almıştır. Sık sık konser veren Megastar, son albümü Adımı Kalbine Yaz'ı 2010 yılında çıkarmıştır.