Tarkan'dan Mortgage tüyoları

İSTANBUL (İHA) - Ünlü sanatçı Tarkan, ev sahibi olmak isteyenlere mortgage tüyoları verdi.

Sevgilisi Bilge Öztürk'le birlikte Hollanda'ya konsere giden Tarkan, Atatürk Havalimanı'nda Mortgage yasası ile ilgili konuştu. Mortgage'ın iyi bir sistem olduğunu söyleyen Tarkan, "Öyle hemen atlamamak lazım. Bankaların faizini düşünmek lazım.Gerçi düşük faizli sanırım ama uzun yıllara vurduğumuzda bu sisteme evet derim" dedi.

ABD'de bir dönem yaşayan ve bu ülkede mortgage ile bir ev sahibi olan Tarkan, şöyle konuştu: "İlk bakışta pratik gibi, kolay gibi ama baş ağrıtabilir. Uzun süre borçlanıyorsunuz. Bir yanda ev sahibi gibi oluyorsunuz fakat sürekli bir baskı altında olabilirsiniz.Önünüzü maddi anlamda görebiliyorsanız almalı, yoksa bir risk. Ekonomist gibi konuşuyorum.Pratik olduğu için öyle almıştım bir anda o kadar parayı ödemeye gerek yok. 5 yıl olur 10 yıl olur herkesin kendi bütçesine göre öyle hemen atlamamak lazım. Aslında iyi bir metot ama bankaların faizini düşünmek lazım, bunlar gerçi düşük faizli sanırım ama uzun yıllara vurduğunuzda evet derim."
Hayranlarının fotoğraf çektirmek için yarıştığı Tarkan, ertelenen bir konseri olduğu için Hollanda'ya gittiğini belirterek yeni Türkçe albümünün de müjdesini verdi.
Tarkan yeni albümünün de tarihini sır gibi saklarken 11-12 şarkıdan oluşacak albümünü yaza yetiştirmek istediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Müzeyyen Senar'a gönderdiği hediyeyle ilgili bir soruya da Tarkan, "Bir ayakkabı alır mısın dedi çocuk gibi. Ayağa kalkması temennisiyle aldım. 14 Şubat'ta verdim. Kanı asil onun.O bir diva, şifalar diliyorum" diye cevap verdi. Tarkan, Sezen Aksu ile de albüm için görüştüğünü de sözlerine ekledi.

Bilge Öztürk de yeni albümü soran gazetecilere "Her biri ayrı hit, inanılmaz şarkılar. Çok güzeller. Ne kadar çalıştığını ben biliyorum" diye konuştu.