Tarla Faresi Tiyatrosu’ndan Çocuk Etkinlikleri

İzmir Tarla Faresi Tiyatrosu, Özlem Sezer’in yazdığı Hakan Polacanlı’nın yönettiği “Dünyanın En Güzel Ekmeği” adlı oyunu sergiliyor.

Müzik-ritim ile oynanan “Dünyanın En Güzel Ekmeği”, 11-12 aralık tarihlerinde saat 10.45 ve 14.15’de İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi’nde. Şöyle diyorlar:
“Hadi hadi başlıyoruz oyuna... Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde…
Çok eski masallardan birinde çok zengin bir kral yaşarmış. Kral o kadar zenginmiş, o kadar zenginmiş ki, her istediğini alabiliyormuş. Ondan zengini de yokmuş. Ama günlerden bir gün garip bir şey olmuş. Kralın karnı hiç acıkmamaya başlamış.
Canı hiçbir şey yemek istemiyormuş. Ağzına lokma koymuyormuş. Gittikçe zayıflamış. O kadar zayıflamış ki, ipliğe dönmüş. Derken çok uzak ülkelerden birinden çok bilgili bir köylü kadın, o ülkeye gelmiş; ‘İştahınızı kapatan şey, yediğiniz ekmeklerdir. Sizi ancak dünyanın en tatlı ekmeği iyileştirebilir.’ Getirin getirin aman çabuk getirin. Daha sıcacıkken, dumanı tüterken. Görüntüsü ağızları sulandırırken. Dünyanın en tatlı ekmeğini getirin...”
Tarla Faresi Tiyatrosu, her cumartesi de 15.00-17.00 saatleri arasında Forum Bornova sokaklarında “Gezer Kukla Sahnesi” ile gezintiye çıkıyor.
www.tarlafaresi.com Bu içerik www.cocukrehberi.com 'dan alınmıştır.

Reklam
Reklam