Tarlada Traktörle Ot Biçerken Silahlı Saldırıya Uğraşan 1 Kişi Yaralandı

Erzurum’da tarlada traktörle ot biçen baba ve oğlu silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden mermi...

Erzurum’da tarlada traktörle ot biçen baba ve oğlu silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden mermi nedeniyle baba Sinan Yaşar yaralanırken, oğlu Erdem Yaşar saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Olay, bugün saat 14.15 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre tarlada traktörle ot biçen baba Sinan Yaşar ve oğlu Erdem Yaşar, motosikletle gelen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda Sinan Yaşar yaralanıp Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Erdem Yaşar ise kurşunlara hedef olmaktan kurtuldu. Olay sonrası sığ otlarla kaplı arazide didik didik arama yaparak boş kovan bulmaya çalışan polis, motosikletle kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: