Tarot Falında En Kötü Kart Hangisidir?

Tarot falı baktırmak neredeyse tüm bireylerin hemen hemen denemiş olduğu kehanet türünden bir tanesidir. Her ne kadar tarot falı baktırmak günah olsa da ne yazık ki toplumumuzca kahve falı, tarot falı ve benzeri uygulamalar denenmekted

Tarot Falında En Kötü Kart Hangisidir?

Tarot falı baktırmak neredeyse tüm bireylerin hemen hemen denemiş olduğu kehanet türünden bir tanesidir. Her ne kadar tarot falı baktırmak günah olsa da ne yazık ki toplumumuzca kahve falı, tarot falı ve benzeri uygulamalar denenmektedir. Tarot falını herkes değil sadece bu konuya adapte olan ve 6. hissi kuvvetli olan bireyler tarafından tarot falı uygulanmalıdır. Bilindiği üzere tarot falı aslında çokta hafif alınacak bir fal türü olmamakta. Tarot falına başlanırken dualar okunmakta ve niyetler edilmektedir. Üstelik bu kart destelerinin bir laneti olduğu konusunda da bir çok olaya rastlanmaktadır. Bu açıdan tarot kart ve desteleri özenli bir şekilde saklanmalı ve yorumlanmalıdır.
Tarot kartları toplam 78 adet karttan oluşmaktadır. Lakin bu kartların her birinin anlamı ve yorumlama türü birbiri ile bağlantılı olmakla beraber farklı anlamları bulunmaktadır. Kartlar arasında olumsuzluk belirten ve endişe uyandıran bir kaç kötü kart bulunmaktadır.
Tarot falı kapsamında en kötü olarak bilinen kart türü Kılıç Onlusu olmaktadır. Kılıç onlusu adını vermiş olduğumuz kart vücudunda 10 adet kılıç bulunmakta olan bir adamı simgelemektedir. Karanlık bir gökyüzünün altında yatmakta olan adamın tüm vücuduna kılıçlar saplanmaktadır. Harabe halde yığılmış yalnız bir adamı simgelemektedir.
Tarot Falı onlusu Düz:
Yıkım
Ölüm olaylarının gerçekleşeceği, felaketlerin oluşacağı, başarısızlık ve ani olayları betimlemektedir.
Çıldırma korkusu, kırılan kalpleri, biriken öfkeyi, yıkıcı duyguları açığa çıakrmaktadır.
Ev hayatında sorunların ortaya çıkacağını belirtmektedir. Sonucunda kişi kaderine küsecektir.
Tarot Falı Kılıç Onlusu Ters:
Yanlış anlaşılma
Geçici rahatlama olucağına ve tekrar sıkıntı ve üzüntülerin oluşacağını
Yıkıcı güçlerin ortadan kalkacağı
Manevi yönden destek beklenildiğine işaret etmektedir.

Reklam
Reklam