Tarot Kader Çarkı Kartı Ne Anlama Gelir?

Bu kart adından anlaşılacağı üzere kaderin kartıdır. Kartın köşelerinde, Tevrat’ta adı geçen mistik hayvanlar görülmektedir. Bu kartta astroloji sembollere önem verilmiştir. Kartın sol üst köşesindeki kadın

Tarot Kader Çarkı Kartı Ne Anlama Gelir?

Bu kart adından anlaşılacağı üzere kaderin kartıdır. Kartın köşelerinde, Tevrat’ta adı geçen mistik hayvanlar görülmektedir. Bu kartta astroloji sembollere önem verilmiştir. Kartın sol üst köşesindeki kadın başak burcuna işaret eder. Kanatlı aslan aslan burcunu, boğa boğa burcunu, kartal ise akrep burcunu simgeler.
Kartta bulunan çakal başlı Mısır tanrısı Hermes Anubis evrimi ve yüksek birinci simgeler. Kader çarkı ise kartın tam ortasında bulunur.
Bu kart başarı mutluluk ve iyi şans anlamına gelmektedir. Yaşadığımız şeylerin yeni bir döneme girmesi ve yine yaşanan bir problemin çözümü anlamına gelir. Hiç beklemediğimiz anda yaşanan yararlı bir değişime de işaret eder.
Geçmişte göstermiş olduğunuz çabaların maddiyat olarak bize geri dönmesi anlamına da gelebilir. Kader çarkı hayata dair tembelleşmememiz için önümüze tekrar tekrar farklı deneyimlerle ortaya çıkar.
Bir ilişkiniz olmayabilir veya sorunlu bir ilişki yaşıyor olabilirsiniz. Farkına varmalısınız ki çarkın yükselen tarafına dönüş yapmak için öğrenmeniz gereken daha çok şey var.
Düz:
Kader çarkı kartı düz açılırsa değişimler yapmanın zamanı gelmiş demektir. Cesaretle şansını denemeli veya tatile çıkma planları yapmalısın. Bu kartı düz gördüğünüz zaman şans oyunları dahi oynayabilirsiniz. Hayat karşınıza yeni tecrübeler çıkartabilir. Biriyle hayatınızı birleştirmek istiyorsanız bunun için tam zamanı. Evlenmek nişanlanmak için doğru bir dönem denilebilir. Yolculuk planları da yapabilirsiniz. Pozitif ve sağlıklı olduğunuz ve kısacası başarmak için en uygun zaman.
Ters:
Bu kartı ters açıldığında kumar oynamaya ya da aşırı risk almaya işaret eder. Bu dönemde başarı kazanmak çok da kolay olmayacak. Özellikle sağlığınıza ve kilonuza dikkat etmelisiniz. Yaptığınız yolculuk planları gerçekleşmeyebilir. Bu dönemde cinsel arzularınızı ön planda. Kişisel ilişkilerinizde ve iş ilişkilerinizde mutlaka dürüst olmalısınız.

Reklam
Reklam