Tarsus Belediye'de Galibiyet Sevinci

MERSİN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana BOTAŞ'ı 84-73 yenen Tarsus Belediye'de galibiyet sevinci yaşanıyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana BOTAŞ'ı 84-73 yenen Tarsus Belediye'de galibiyet sevinci yaşanıyor. Başantrenör Olcay Orak, yaptığı açıklamada, ilk 3 haftayı mağlubiyetle kapattıklarını anımsatarak, aldıkları galibiyetin takımda moralleri yükselttiğini belirtti. Lige beklentilerinden uzak başlangıç yaptıklarını vurgulayan Orak, şunları kaydetti: "Özellikle ligin en zor deplasmanlarından biri olan Adana BOTAŞ karşısında aldığımız galibiyet önümüzdeki maçlar için umut verici oldu. Pazar günü yapacağımız Konak Belediyesi maçı, bu galibiyetin anlamlı olması için önem taşıyor. Dar olan Türk oyuncu rotasyonumuza rağmen bu oyuncularımızdan aldığımız katkı devam ettiği sürece ligdeki beklentilerimiz daha üst seviyede olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: