Tarsus Belediyespor bayan boksculardan başarı

Remziye Topaloğlu ile Zehra Taş, yapılan müsabakalarda büyük başarı yakaladılar.

Tarsus Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren boks takımı oyuncularından Remziye Topaloğlu ile Zehra Taş, yapılan müsabakalarda büyük başarı yakaladılar.

Başarılı sporcuları Belediyespor Boks Şube Sorumlusu Şerif Ali Günakın tebrik ederek, kutladı.

Isparta’da yapılan Genç Ferdi Bayanlar Boks Şampiyonasında, Tarsus’u temsil eden Tarsus Belediye Spor Kulübü sporcularından Remziye Topaloğlu 81 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, Büyük Bayanlarda ise Zehra Taş Türkiye üçüncüsü oldu.

Sporcuların başarılarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Şerif Ali Günakın, “Oyuncularımızdan Topaloğlu ve Taş aldıkları başarı ile bizleri gururlandırdı. Kendilerine ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Tarsus Belediyespor olarak sporun her türlüsüne destek veriyoruz. Boks takımımız başarılı bir grafik çiziyor. Gelecek için umut vaad ediyor. Bize bu imkanları sağlayan Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyon sporcular Topaloğlu ve Taş, kendilerine böyle bir imkan sağlayanlara teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: