Tarsus Belediyespor Dila Ve Gökçe İle Anlaştı

Türkiye kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor Dila Aşkın ve Gökçe Doğan ile daha...

Türkiye kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor Dila Aşkın ve Gökçe Doğan ile daha anlaşma sağladı.

Tarsus Belediye Spor Kulübü Genel Menajeri Melahat Aydın, transfer çalışmaların devam ettiğini takıma katkı sağlayacak oyuncularla anlaşma yapacaklarını söyleyerek, “Yerli sporcu olarak transferde geçen sezon Kayseri KASKİ’de başarılı performans gösteren Dila Aşkın ile anlaşma sağladık. 1987 doğumlu Dila geçen sezon 13 maçta 21.40 dakika, 7.2 sayı, 2.1 ribaunt,1.6 asist ortamaları ile oynadı" dedi.

Reklam
Reklam

Aynı zamanda Samsun Basketbol Kulübü'nde başarılı bir sezon geçiren 1986 doğumlu Gökçe Doğan'ın, 2 yıl aradan sonra tekrar Tarsus Belediyespor forması giyeceğini belirten Aydın, "Gökçe Doğan Samsun Basketbol Kulübünde iyi bir sezon geçirmiş olup, geçen sezon forma giydiği 25 maçta, 20.07 dk. 5.8 sayı, 2.6 ribaunt ve 2.0 asist ortalaması ile oynadı. Bu iki oyuncumuzun takımımıza fayda sağlaması, takımımızın gücünü büyük ölçüde etkileyecektir” diye konuştu.

Aydın, transfer çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: