Tarsus Belediyespor Kongresi Yapıldı

Tarsus Belediyespor olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyespor olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklmaya göre, divan başkanlığını Cumali Yağcı, üyeliğini Ali Bağrık ve Cabbar Palo'nun yaptığı genel kurulda ilk olarak faaliyet raporu, ardından gelir raporu okunup oylandı.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yeşil salonda yapılan genel kurulda, amaçlarının spor aracılığıyla bu kentte yaşayan bütün insanları kaynaştırmak olduğunu belirterek, "Tarsus Belediyespor kurulduğu günden bu yana, Tarsus'ta bir hareket başlatmak, insanları bir araya getirmek, özellikle bayan basketbol takımının kurulmasıyla birlikte bayanlarında ilgisini spora çekmek düşüncesiyle gündeme getirilmişti. O günden bu yana da başarıyla mücadelesini sürdürüyor. Geçen yıl belki kendimize çok güvendiğimizden dolayı basketbolda sıkıntılı günler geçirdik. İnşallah bu sene Euro Lig'de alacakları olumlu neticelerle bunu telafi ederler" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra yapılan seçimde yönetim kurulu üyeliklerine Burhanettin Kocamaz, Hikmet Avşar, Mehmet Ali Gürbüz, Şerif Ali Günakın, Levent Alpaltaş, Ali Yılmaz, İrfan Peker, Zafer Yıldırım, Hüsnü Yağcı, Ali Bağrık, Ahmet Yalçın Baştuğ, Mehmet Tepretmez, Ersin Eroğlu ve M. Emin Sağlam, Denetim Kurulu üyeliğine de Suat Seyrek, Mustafa Kemal Eroğlu ve Mustafa Erpolat seçildi.

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: