Tarsus Devlet Hastanesi Yöneticilerinden Kaymakam Güldibi'ne Ziyaret

Tarsus Devlet Hastanesi'nin yeni düzenlemeyle atanan yöneticileri, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi'ni makamında ziyaret etti.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin yeni düzenlemeyle atanan yöneticileri, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi'ni makamında ziyaret etti.

Güldibi, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, hastane yönetiminin hasta haklarına ve hastalara gereken önemi en iyi şekilde vermeleri gerektiğini söyledi.

Hastanede yeni bir yönetim oluşturulduğunu ifade eden Güldibi, "İç denetim mekanizmasını da oluşturup, sistemin en iyi şekilde çalıştırılmasını sağlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Devlet Hastanesi CEO'su Cehdi Ertong ise, sağlık yönünden vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Yeni yapılacak olan 600 yataklı devlet hastanesi hazırlıkları konusunda da bilgi veren Ertong, yeni hastane binasının son teknolojiye göre yapılacağını ve hastanede 200 adet poliklinik bulunacağını kaydetti.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: