Tarsus Huzurevi'nde Iftar

Mersin’in Tarsus İlçe Müftülüğü, Tarsus Huzurevi sakinlerine iftar verdi. Geniş katılımla düzenlenen yemekte konuşan Tarsus...

Mersin’in Tarsus İlçe Müftülüğü, Tarsus Huzurevi sakinlerine iftar verdi. Geniş katılımla düzenlenen yemekte konuşan Tarsus Müftüsü Abdülkerim Akbaba, "İftar etmek, iftarda insanlarla buluşmak bir masayı paylaşmak, bir tas çorbada beraber olmak çok güzel bir duygudur." dedi.

Akbaba, "Bu sizler gibi büyüklerimizle birlikte olunca çok daha başka oluyor bereketi çok farklı oluyor. Bugün müstesna bir an, bu gibi faaliyetlerin çok sıklaşması ve toplum katmanları tarafından sahiplenmesi noktasında önemli bir vurgu yapmak istedim. Gerçi insanımız Allah’a şükür gittikçe bu hususta çok daha artan bir iştiyakla sosyal sorumluluk içersine giriyor. Bugün Mehmet Sabırlı abimizin yaptığı hayra katkılar gibi.. Ama bunun bugünkü seviyesi itibarıyla yeterli olmadığını düşünüyorum. İnşallah ileriki dönemlerde çok çok daha iyi seviyelere gelerek kimsesiz ve yaşlılarımızı toplum olarak sarıp sarmalayıp onları da şefkatli sıcaklığımızla sevgimizle mahrum bırakmamak gerekir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tarsus Müftülüğü’nce, Tarsus Huzurevi’nde verilen iftar yemeğine Tarsus Müftüsü Abdülkerim Akbaba, İlçe Vaizlerinden Mikayil Tayşan, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu üyeleri, Tarsus Belediye Meclis üyesi ve hayırsever işadamı Mehmet Sabırlı ve Gazi Ergül, İlçe Tarım Müdürü Hayri Erdoğan, Mal Müdürü Ali Genç, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Kemal Yıldırım, Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Sarı ve bazı hayırsever esnaf misafirler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: