Tarsus İdmanyurdu Kötü Gidişe 'dur' Demek Istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zor günler yaşayan Tarsus İdmanyurdu, pazar günü İstanbul’da Güngörenspor...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zor günler yaşayan Tarsus İdmanyurdu, pazar günü İstanbul’da Güngörenspor ile puan mücadelesi verecek.

Sezon başından bu yana puan kayıpları yaşayan, Sarıyer ve Sakaryaspor ile birlikte ligin dibine demir atan Tarsus İdmanyurdu, Güngören deplasmanından iyi bir sonuç alarak kötü gidişe ‘dur’ demenin hesaplarını yapıyor.

Bugüne kadar ligde oynadığı 8 maçta 4 mağlubiyet alan Tarsus, 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, bu sezon sadece bir kez 3 puan sevinci yaşadı.

Reklam
Reklam

Ligde geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı maçta Fethiyespor’a da 2-0 mağlup olan Tarsus ekibi, kötü futbolu ile de kendi seyircisinden tepki görmüştü.
Alınan sonuçların takım üzerinde olumsuz etkilerinin olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, “Sezon başından bu yana yaşadığımız sakatlıklar, takımın olumlu futbol oynamasını engelleyen nedenlerin başında geliyor. Tabi ki, tüm olumsuzlukları sakatlıklara yıkmak yanlış olur. Güngören maçında alınacak iyi bir sonuç, moral-motivasyonu arttıracaktır. Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen yönetim olarak takımımıza güveniyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: