Tarsus İdmanyurdu'nda Galibiyet Sevinci-Başkan Akdağcık: "Performansımızı Tam Olarakyansıttığımız Zaman Yenemeyeceğimiz Takım Yok"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nda, Ünyespor maçında alınan 3-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nda, Ünyespor maçında alınan 3-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ligde ilk galibiyeti almanın sevincini yaşadıklarını ve büyük moral kazandıklarını söyledi.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Ünyespor maçında futbolcuların gösterdiği performanstan son derece memnuniyet duyduklarını belirten Akdağcık, her geçen gün iyiye doğru gittiklerini, birkaç hafta sonra daha iyi duruma geleceklerini ve takımı daha iyi günlerin beklediğine inandığını vurguladı.

Reklam
Reklam

Özellikle son günlerde bir galibiyete ihtiyaçları bulunduğunu, bunu da Ünyespor galibiyetiyle sağladıklarını anlatan Akdağcık, şöyle konuştu:

"Performansımızı tam olarak yansıttığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Ligdeki bu çıkışımız bundan sonraki haftalarda da devam edecek. Buna yürekten inanıyorum. Çok yakın bir gelecekte Tarsus İdmanyurdu ligin en iyi takımlarından biri olacaktır. Futbolun içinden geldiğim için hep temkinli konuşuyorum. Şimdiye kadar bazı şeyleri sabır içinde karşıladık ve görüyoruz ki yavaş yavaş bunun meyvelerini almaya başladık. Ünyespor maçında aldığımız 3-0'lık galibiyet çok güzel. Bu galibiyetin devamını bekliyoruz. Geleceğe umutla bakıyoruz."

Akdağcık, alınan bu galibiyette taraftarlarında desteğinin çok büyük olduğunun altını çizerek, bu desteğin bundan sonraki maçlarda da artarak devam etmesini arzuladıklarını kaydetti.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: