Tarsus İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin başarısı

Koç Grubu’nun düzenlediği 'Meslek Lisesi Memleket Meselesi' proje yarışmasında Tarsus İMKB Teknik ve Endüstri Meslek...

Koç Grubu’nun düzenlediği 'Meslek Lisesi Memleket Meselesi' proje yarışmasında Tarsus İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi toplam 3 kategorinin ikisinde Türkiye birincisi oldu.
Uygulama kategorisinde ‘İş Geliştirme ve Çözüm Üretim Merkezi' gerçekleştirilmiş projeler kategorisinde 'Network Sistemleri Uygulama' isimleri ile yapılan projeler, Tarsus İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne iki Türkiye birinciliği getirdi. Projenin danışmanlığını bilişim teknolojisi dersi öğretmenlerinden Aydın Dönmezoğlu ve Murat Yılmaz yaparken, Murat Bayrak, Kemal Çukur, Abdullah Sarıkabak, Burak Şahin isimli bilişim teknolojisi öğrencileri yurt dışında staj imkanı kazandı. Tarsus İMKB Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Ateş 6 Temmuzda İstanbul’da yapılacak olan ödül törenine katılacaklarını aktardı. Toplam üç kategoriden ikisinde Türkiye birinciliği kazanmalarının tesadüfle açıklanamayacağını ifade eden Ateş, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenleri kutladı. Ateş, "Okulumuz sıradan bir meslek lisesi değildir. Tarsus’ta proje okul, örnek okul olma yolunda çalışıyoruz. Çabalarımız da sonuç veriyor. Kazanan projemize 30 bin lira değerinde proje uygulama ödülü verilecektir. Ayrıca öğrencilerimiz yurt dışında kendi alanları ile ilgili staj imkanı kazandılar. Bu ve tüm projelerde başarı gösteren, emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz