Tarsus Kaymakamı Güldibi: "Çocuklarımızınbaşarılı Olmasını Istiyorsak Onlara, Okumaalışkanlığı Kazandırmalıyız"

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, "Çocuklarımızın başarılı olmasını istiyorsak onlara, okuma alışkanlığı kazandırmalıyız" dedi.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, "Çocuklarımızın başarılı olmasını istiyorsak onlara, okuma alışkanlığı kazandırmalıyız" dedi.

Güldibi, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ile birlikte, bağlı Kulak köyünde incelemelerde bulundu.

221 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü, 10 öğretmen ve 2 yöneticinin görev yaptığı Kulak İlköğretim Okulunun müdürü Ali Aygen ve öğretmenlerle görüşen Güldibi, okulun sorunları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Güldibi okulda öğretmen ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırılmasının, daha iyi bir gelecek getireceğini kaydetti.

Toplumda kitap okuma bilincini oluşturarak, okuma alışkanlığını geliştirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Güdibi, şunları söyledi:

"Bilgi en büyük servettir. Okumayı seven, okuma alışkanlığı olanlar, hayat boyu başarılı oluyor. Bizim ülkemizde öğrenciler ve aileler genellikle üniversiteyi kazanmaya, hedefleniyor. Çocuklarımızın başarılı olmasını istiyorsak onlara, okuma alışkanlığı kazandırmalıyız."

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/ Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: