Tarsus Kuyumcular Odası Başkanı Özbaşoğlu Güven Tazeledi

MERSİN (AA) – Tarsus Kuyumcular Odası’nın olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Mustafa Özbaşoğlu yeniden seçildi.

MERSİN Başkanı Talat Dinçer'in yaptı. Yönetim ve Denetim kurulu faaliyet raporlarının okunup onaylanmasından sonra mevcut başkan Mustafa Özbaşoğlu ile diğer aday Ramazan Adıyaman'ın hazırladığı listelerle seçimlere gidildi. 110 üyeden 91'inin katıldığı genel kurulda, Mustafa Özbaşoğlu 57 oyla seçimi kazanırken, Ramazan Adıyaman ise 33 oy aldı, 1 oy geçersiz sayıldı. Mustafa Özbaşoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu Hilmi Rüzgar, Abdullah Yılmaz, Fatih Yalçın, Ayşegül Çalıcı Akdemir, Oktay Karpuzoğlu ve Özkan Aslan'dan oluştu. Denetim kuruluna ise Alican Saraçoğlu, Hakan Sönmez ve Serdar Altındöken seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: