Tarsus Müftülüğü'nden Çocuk Konferansı

MERSİN (AA) – Tarsus Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından "Çocuk gelişiminde hatalı anne-baba tutumları” konulu konferans düzenlendi.

MERSİN – Tarsus Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından "Çocuk gelişiminde hatalı anne-baba tutumları” konulu konferans düzenlendi. Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mediha Ürkmez, Müftülük Konferans Salonu'ndaki etkinlikte, Kuran kursu öğreticilerine çocuk ve aile ilişkileri, dini ve psikolojik boyutları ile eğitim ilkeleri açısından bakış açısını anlattı. Anne babaların çocuk eğitiminde yaygın olarak yaptıkları yanlışlara değinen Ürkmez, çocuğa olgun ve saygın bir insan olduğu unutulmadan yaklaşılmasını ancak ondan bir yetişkin gibi davranışlar beklenmemesi gerektiğini belirtti. İlçe vaizi Ali Kılınç ise aile bireylerinin televizyon izlemeye biraz mesafe koyarak birbirlerine vakit ayırması gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: