Tarsus Rotary Kulübü'nden Gençlik Kampı

Tarsus Rotary Kulübü, "Gençlik Kampı" çerçevesinde ilçeye gelen öğrencileri misafir etti.

Tarsus Rotary Kulübü, "Gençlik Kampı" çerçevesinde ilçeye gelen öğrencileri misafir etti.

Rotary Kulübü Başkanı Figen Karail, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamp çerçevesinde değişik ülkelerden gelen misafirlere Tarsus'un yanı sıra Çamlıyayla'nın da tarihi ve doğal güzelliklerini görmeleri için, bir gezi düzenledikleri söyledi.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen 13 öğrenciyi misafir ettiklerini, 14-18 yaş arası öğrencilerlere gündüzleri tarihi yerlerini gezdirme fırsatı bulduklarını, akşamları ise ailelerin yanlarında kalmalarını sağladıklarını belirten Karail, "Bu gezi ülkemizi ve bölgemizi tanıtıcı ve barışa katkı sağlayıcı amacını taşıyan bir gezi oluyor" dedi.

Reklam
Reklam

Avusturya, Slovakya, Romanya, İspanya ve Çekoslovakya gibi çeşitli Avrupa ülkelerinden 1 Temmuz tarihinde Türkiye'ye gelen öğrencilerin önce Gaziantep, daha sonra Antakya Rotary Kulübü'nün misafiri olduğunu, daha sonra ise Tarsus'a geldiklerini ifade eden Karail, önümüzdeki süreçte kamp programlarını sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: