Tarsus Zabıtasından Fırın Denetimi

Mersin’in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri, kentte bulunan fırınlara denetledi.Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri...

Mersin’in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri, kentte bulunan fırınlara denetledi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm somun ekmek, pide ve pişirim fırınlarında denetimlere devam ediyor.

Ekipler, halkın tüketimine sunulan ekmek ve ekmek çeşitlerinin üretim yerinden son tüketiciye kadar sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun şekilde satışının yapılması için zabıta ve gıda denetiminde eksiklikler hakkında tutanak tutuldu.

İşletmelerin fiziki koşulları, çalışan personelin kılık kıyafet ve portör muayeneleri, mamul, yarı mamul ve ürün kısımlarında uyulması gereken hijyen kuralları kontrol eden ekipler, eksikliklerin tespiti ve tamamlanması için yasal işlemler yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: