Tarsus'ta "Avukatın Gözünden Hayat" Fotoğraf Sergisi

Mersin Barosu Tarsus Temsilciliği'ne kayıtlı 11 avukatın çektiği fotoğraflardan oluşan "Avukatın gözünden hayat" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Mersin Barosu Tarsus Temsilciliği'ne kayıtlı 11 avukatın çektiği fotoğraflardan oluşan "Avukatın gözünden hayat" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, Mehmet Bal galerisinde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, meslektaşlarının çok güzel fotoğraflar çektiklerini belirterek sergide fotoğraflaır yer alan avukatları kutladı.

Mersin Barosu Tarsus temsilcisi Aliye Özcan ise, hukukun insanı ve ona ait olan herşeyi tanıyabilme sanatı olduğunu dile getirerek "Bu nedenle avukatlar haftası kapsamında 'Hukuk bir sanattır' sloganıyla Mersin Barosu Tarsus avukatları olarak, bu yıl 2'ncisini düzenlediğimiz sergimizde fotoğraf vesilesiyle avukatın gözünden insana ve hayata bakarak, hayatın değişik renklerini, hikayelerini sizlerle paylaşmak istedik" dedi.

Reklam
Reklam

Nuran Arıkan, Tülay Sevgi Can, Serap Kırış, Cennet Balkaya, Meltem Başol, Ayşe Bostancı, Ünzile Küçüköner, Duran Küçünöner, Banu Levent, Aliye Özcan ve Cansu Payzın'ın 56 fotoğrafından oluşan sergi 14 nisana kadar açık kalacak.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: