Tarsus'ta Aynı Bölgede 2 Gün Önce Meydana Gelen Hortum Kaydedildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova Havalimanı şantiyesinin yer aldığı Çiçekli köyünde 2 gün önce meydana gelen...

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova Havalimanı şantiyesinin yer aldığı Çiçekli köyünde 2 gün önce meydana gelen hortum köy muhtarı tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Çiçekli köyünde 12 Mayıs 2013 günü öğle saatlerinde dolu yağışı ve ardından hortum meydana geldi. Hortum, bölgedeki nar, mısır ve narenciye alanlarında hasara yol açtı. Cep telefonu ile hortumu görüntüleyen Çiçekli Köyü Muhtarı Sadık Kenarlı, ilk belirlemelere göre, 200 dönümlük alanda zarar oluştuğunu belirtti. Kenarlı, "Hortum nedeniyle nar ağaçları, mısırlar kökünden sökülerek savruldu. Hortum köyümüzün yakından geçti. Herhangi bir can kaybımız yok. Çiftçilerimiz, kendi imkanlarıyla zararlarını onarıyor." dedi.

Reklam
Reklam

Bugün ise aynı bölgede yine aynı saatlerde meydana gelen hortum Çukurova Havaalanı Şantiyesi'nde 1 kişinin ölümüne, 14 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: