Tarsus'ta Eğitimin Çıtasını Yükseltmek Için Desteğe Ihtiyaç Var

Mersin’in Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, ilçede eğitime destek kültürünü ve bilincini yaygınlaştırmak istediklerini...

Mersin’in Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, ilçede eğitime destek kültürünü ve bilincini yaygınlaştırmak istediklerini söyledi.
Kaymakam Güldibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ile birlikte onarım çalışmaları devam eden Ahmet Zeki Şanlı İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları inceledi.

Yaklaşık 300 bin liraya bakım ve onarım çalışmaları yapılan Ahmet Zeki Şanlı İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde denetleyen Kaymakam Güldibi, " Eğitim işi sadece devletin üstesinden geleceği bir iş değil. Tarsus'ta daha iyi bir eğitim altyapısı için sivil toplum örgütleri ve hayırseverlerinde desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Zeki Şanlı İlköğretim Okulu bahçesindeki anaokulunu da ziyaret eden Kaymakam Güldibi burada çocuklara çikolata dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: