Tarsus’ta Fakir Öğrenciler Yararına Kermes

Mersin’in Tarsus ilçesinde Tarsus Eğitimciler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEDER) tarafından fakir öğrenciler yararına kermes...

Mersin’in Tarsus ilçesinde Tarsus Eğitimciler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEDER) tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kermesin açılışına AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Meniz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, burada yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi, fakir öğrencilere verilen desteklerin çok önemli olduğunu belirterek, “Yüce bir duygu için, fakir öğrencileri düşünüp, gecelerine gündüzlerine katarak çalışan ağabeylerimize, ablalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kermesimiz hayırlara vesile olur” dedi.

Reklam
Reklam

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, kermesin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah gençlerimizin ve bu hayırlı işlere vesile olan insanlarımızın yolunu açık etsin” ifadesin kullandı.

Konuşmaların ardından kermesin açılışını, protokol mensupları, çocuklarla birlikte yaptı. Vatandaşlarla kermesi gezen protokol mensupları ikram edilen yemeklerden ve içecekler içip dua ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz