Tarsus'ta Kurban Bayramı Tedbirleri

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için bütün tedbirleri aldıklarını bildirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için bütün tedbirleri aldıklarını bildirdi.

Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, Tarsusluların huzurlu bir bayram geçirmeleri için bütün hazırlıkları tamamladıklarını, başta kent merkezi olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alışveriş merkezlerinde vatandaşların rahat ve iyi bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Tüm iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu ve belediye olarak gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller yaptıklarını ifade eden Kocamaz, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Bayram tatili süresince vatandaşların sorun yaşamaması için nöbetçi birimlerle hizmete devam edecekler. Vatandaşlar içme suyu ve kanalizasyonla ilgili problemleri için Alo Su Arıza 185 nolu telefonu, Zabıta, Temizlik Müdürlüğü gibi hizmetlerde Alo 153 Zabıta Şikayetler, 110 itfaiye yada 6161111 ile cenaze işleri içinde 188 numaralı telefonlardan belediyeye bilgi verebilirler."

Kocamaz, ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda mezarlığa belediye otobüslerinin ücretsiz olarak taşıma hizmeti vereceğini kaydetti.

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: