Tarsus'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'ndan Kuralar Çekildi

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanlığı'nca her yıl düzenlenen 'Kurumlar arası Futbol Turnuvası'nın kura çekimi...

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanlığı'nca her yıl düzenlenen 'Kurumlar arası Futbol Turnuvası'nın kura çekimi gerçekleştirildi.

Belediye Tesisleri Yeşil Salonunda yapılan kura çekimine kurumların temsilcileri katıldı.

28 kurum takımının katıldığı '16'nci Kurumlar Arası Futbol Turnuvası' 4 grup halinde lig usulü oynanacak.

Amaçlarının spor sayesinde kurumlar arası birliği sağlamak olduğunu söyleyen Tarsus Belediye Başkan Vekili Dünyamin Sönmez, turnuvanın ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Tüm takımlara başarılar dileyen Sönmez, "Tarsus Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz geleneksel turnuvalarımız var. Bunlardan biriside Kurumlar Arası Futbol Turnuvamız. Bu yıl 28 takımla yapılacak turnuvaya, yapmış olduğunuz katkılardan dolayı, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuvaların bir amacı vardır. Buradaki amaç ise kurumlar arası tanışma, kaynaşma ve Tarsus genelinde gerçekleşecek olan bir sosyal aktivite ile birbirimizi daha iyi tanımak, sosyal amaçlarımızı gençlerimize ve Tarsus halkına aktarmaktır. Ayrıca başka sosyal amaçlarla ilgili çalışanlara da bir destek ve güç vermektir. Her şeyden önce sporun barış, kardeşlik ve huzur içerisinde saygı çerçevesinde devam etmesini unutmamamız gerekir. İnşallah bu amaçlarımıza ulaşırız" dedi.

Turnuva 29 Mayıs 2012 Salı günü saat 17.45'te Belediye Tesisi içerisinde bulunan sahada Tarsus Devlet Hastanesi ile Servis Araçları Odası'nın müsabakasıyla başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: