Tarsus'ta "Öfke Yönetimi" Konferansı

MERSİN (AA) - Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Beyaz Sayfa" projesi kapsamında, denetimli serbestliğe bağlı hükümlülere yönelik "Öfke Yönetimi" konulu konferans düzenlendi.

MERSİN - Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Beyaz Sayfa" projesi kapsamında, denetimli serbestliğe bağlı hükümlülere yönelik "Öfke Yönetimi" konulu konferans düzenlendi. Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat Tarsuslu, yaptığı yazılı açıklamada, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda düzenledikleri konferansta projeyle denetimi serbestliğe tabi hükümlülerin topluma adaptasyonlarını hızlandırmayı amaçladıklarını belirtti. Tarsuslu, hükümlülerin ikinci bir defa suç işlemelerini önlemek, normal yaşantılarını davam ettirebilecekleri davranışları kazandırmak ve sosyal hayatlarında da kendilerini kontrol etmelerine yardımcı olmak istediklerini vurguladı. Psikolojik Danışman Yasin Erdem, öfkenin nedenleri, öfke belirtileri, öfkenin kontrolü konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: