Tarsus'ta Piknik Keyfinde İftar

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından organize edilen iftar programları Yunus Emre Spor Tesislerinde halkın yoğun...

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından organize edilen iftar programları Yunus Emre Spor Tesislerinde halkın yoğun katılımıyla devam etti.

Barbaros ve Yunus Emre Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar programında vatandaşlar aileleriyle birlikte çim sahalarda piknik keyfinde oruçlarını açtı.

Halkla içiçe iftar yapmanın zevkini yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, her zaman olduğu halkla beraber ve bir olduklarını söyledi.

İftar programına katılanlar teşekkür eden Başkan Kocamaz, “Bu akşam, bu iftar sofrasında ramazanın feyzini ve bereketini paylaşmak üzere buraya kadar geldiğiniz ve bu anı bizimle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bu ramazan ayının bereketinden feyzinden hem sizleri, hem kentimizi, hem ülkemizi, hem de tüm insanlığı faydalandırsın. Ramazanın birliğe ve bütünlüğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Şimdiden ramazan bayramınızı kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Çim sahada kılınan akşam namazının ardından Başkan Kocamaz, mahalle sakinleriyle çay içip, sohbet etti.

İftar programına Mersin Tarsus Organize Sanayi (MTOSB) Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MTOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kasım Boro, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

İftar programının ardından Yunus Emre Mahallesi’ne kazandırılan spor tesisi için Mahalle Muhtarı Ramazan Erkaçmaz mahalle halkı adına, Tarsusspor ve Tarsus Gençlerbirliği adına tahsisi edilen spor kompleksi için de Fikret Kayacan ve Mehmet Atlı Tarsus gençliği için, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür plaketi verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: