Tarsus'ta Sertifika Töreni

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin hazırladığı ve Çukurova Kalkınma Ajansı 2011 yılı "Göçle Gelen Nüfusun

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin hazırladığı ve Çukurova Kalkınma Ajansı 2011 yılı "Göçle Gelen Nüfusun Sosyal ve İktisadi Uyumunun Sağlanması Mali Destek Programı" kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Müdürü İsmail Yılmaz, yaptığı konuşmada, proje finansman maliyetinin 45 bin 300 TL olduğunu, bu projeyle okula yaklaşık 44 bin TL tutarında "Elektrikli Ev Aletleri Eğitim Atölyesi" kurulduğunu, bu atölyede son teknoloji ürünü 11 elektrikli ev aletleri eğitim seti bulunduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Hazırlanan eğitim ortamında 300 saatlik Elektrikli Ev Aletleri Teknik Elemanı Yetiştirme Kursu açarak, bu alanda bölgede ihtiyaç duyulan nitelikli elektrikli ev aletleri teknik servis elemanlarını yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Yılmaz, projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

Sertifika törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Türkmen ve Mehmet Gürsoy, İŞKUR Müdürü Mehmet Ali Çekerbiçer, Çukurova Kalkınma Ajansı proje uzmanı Hüseyin Saraçoğlu ve okul müdürleri katıldı.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: