Tarsus’ta Sınav Günü Öğrencilere Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, üniversite sınavının ilk aşamasının 24 Mart Pazar günü...

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, üniversite sınavının ilk aşamasının 24 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavına katılacak olan tüm öğrencilere başarılar diledi. Başkan Kocamaz, sınava girecek öğrencilere belediye otobüslerini ücretsiz binebileceklerini söyledi.

Öğrencilerin heyecanlarını bir kenara bırakmasını isteyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ilçemizde yapılacak olan ve gençlerin hayata atacakları en önemli adımlardan birisinin üniversite sınavı olduğunu ancak bu sınava hazırlanmakta olan gençlerin büyük bir stres altında bulunduğunu, ancak sınavlara aynı stresle girmenin çok yanlış olacağını belirtti. Kocamaz, “Sevgili öğrenciler, inşallah pazar günü girecek olduğunuz sınavdan başarılı ile çıkacağınızdan eminiz. Gönlümüz, en önemli üniversiteleri kazanmanızı ve en önemli mevkilere gelmenizi arzuluyor. Anneleriniz, babalarınız kendi sıkıntılarını bir kenara bırakarak, sizlerin iyi bir eğitim, iyi bir meslek edinilmesi için geçimlerini, tırnaklarından arttırarak sizlere bu eğitimi yaptırdılar. Toplumun ilerlemesi ve eğitim seviyesinin üst seviyelere çıkması için gençlerin yanındayız. Eğitim camiasının yanında, yerel yönetimler olarak bizler de destek vereceğiz. Pazar günkü sınavda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Kocamaz, Pazar günü sınava girecek öğrencilerin sınav giriş belgelerini göstermeleri halinde belediye otobüslerine ücretsiz binebileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: