Tarsus’ta, Toplum Destekli Polisler, Vatandaşları Kan Bağışında Bulunmaya Çağırdı

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polisler,...

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polisler, vatandaşlara kan bağışında bulunma çağrısı yaptı.

Tarsus merkezde yaklaşık bir haftadan bu yana mahalleleri gezerek Kızılay’ın 12/12/2012 tarihinde düzenleyeceği kan bağışı kampanyasının broşürlerini dağıtan ekipler, dün de Yarenlik Alanı PTT girişinde bu broşürlerin dağıtımını sürdürdüler.

Kan bağışı kampanyasına var güçleriyle destek veren ve vatandaşları kan bağışı konusunda bilgilendiren Toplum Destekli Büro Amirliği görevlileri, “Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır” sloganıyla herkesin her zaman kana ihtiyacı olabileceğini, broşür dağıttıkları insanlara anlatıyorlar.

Reklam
Reklam

Her zaman vatandaşlar için gerekeni yapmaya özen gösteren ve kan bağışı kampanyasında da bir Kızılay görevlisi gibi çalışan Toplum Destekli Büro Amirliği görevlileri, “Böylesi önemli bir konuda bizler esnaf ve vatandaşları bilgilendirerek onları kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Bir damla kanın hayat kurtardığı da düşünülürse yapılan bağışla birçok vatandaşın tekrar hayata tutunabileceğini görmek mümkün olacaktır” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: