Tarsus'ta "zam" protestosu-CHP Tarsus İlçe Teşkilatı, akaryakıt, doğalgaz veelektriğe yapılan zamları protesto etti

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı, akaryakıt, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamları protesto etti.

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı, akaryakıt, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamları protesto etti.

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı önünde toplanan bir grup partili, zamları protesto amacıyla eşeklerle pankart taşıyıp Yarenlik Alanı'na kadar yürüdü.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel, burada yaptığı açıklamada, zamların, AK Parti'nin yanlış politikalarının sonucu olduğunu öne sürdü.

Zamların geri alınması gerektiğini belirten özel, "Bu zamlar haksız ve insafsızca halkın sırtına yüklenmiştir. Zamlarla halkın bütçesini sarstı. 1 Nisan sabahından itibaren doğal gaz ve elektrik faturalarımız zamlandı. Dünyada doğal gaz fiyatı, tarihinin en düşük seviyesinde iken ortaya çıkan bu zamlar herkesin bildiği üzere, ülkemiz üzerindeki Amerikan çıkarlarının sonucudur"dedi.

Reklam
Reklam

Özel, zamların devam edeceğini ileri sürerek, şöyle konuştu:

"Çiftçi mazot fiyatları yüzünden üretim yapamaz duruma gelmiştir. Sanayici makinelerini durdurma kararı ile karşı karşıya. Milyonlarca genç işsiz,cinnetin eşiğinde. Emekliler açlık sınırının çok altında aldıkları maaşlarla, hem kendi yaşamlarını sürdürüp, hemde işsiz çocuklarına ve aç torunlarına destek olmaya çalışmaktan bitap düşmüştür."

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: