Tarsus'taki Cinayet

Mersin'in Tarsus ilçesinde, önceden imam nikahıyla birlikte yaşadığı kadının içinde olduğu otomobilin sürücüsünü av tüfeğiyle öldüren kişi tutuklandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, önceden imam nikahıyla birlikte yaşadığı kadının içinde olduğu otomobilin sürücüsünü av tüfeğiyle öldüren kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus Parkı girişinde, önceki gün çıkan kavgada av tüfeğiyle öldürülen Ali Doğan'ın (41) cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Seyhan S. (56), kavgaya karışan Murat S, Elmas Ş. ve Akif G. sorgularının ardından, adliyeye sevk edildi.

Seyhan S. (56) nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada Seyhan S'nin Doğan'ın aracında gördüğü ve tartışmalarına neden olduğu belirtilen Elmas Ş. (41) ile daha önce imam nikahıyla birlikte yaşadığı belirlendi.

-Olay-

Seyhan S. (55), önceki gün Tarsus Parkı girişinde Ali Doğan'ın (40) kullandığı otomobilde eski kız arkadaşı Elmas Ş'yi görmesi üzerine, araca çarparak durdurmuştu. Seyhan S, sürücü Ali Doğan ve arabadaki arkadaşı Murat S. ile tartışmaya başlamış ve aracından aldığı av tüfeği ile Doğan'ın ölümüne yol açmıştı.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt-Ahmet Can Erdoğan / Nurdan Mısırlıoğlu Toros / Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: