Tarsus'taki Ev Yangını

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Reşadiye Mahallesinde çıkan yangında kullanılmayacak duruma gelen evlerde inceleme yaptı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Reşadiye Mahallesinde çıkan yangında kullanılmayacak duruma gelen evlerde inceleme yaptı.

Uzun, Reşadiye Mahallesi Muhtarı Abdullah Can Özçürümezoğlu ve evleri yanan vatandaşlarla görüşerek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ile de görüşen Uzun, devlet olarak ilk etapta 4 evin sahibine Kaymakamlıkça kira yardımı yapılacağını, bundan sonra neler yapılabileceğinin araştırıldığını söyledi.

Emekli maaşıyla geçinen ev sahiplerinin durumlarına çok üzüldüğünü dile getiren Uzun, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Yangın çok üzücü. 3 ev kullanılamaz hale gelmiş, 2 ev ise kısmen yanmış. Tek teselli yangında can kaybının olmaması. Evleri tamamen yanan Ahmet Adaş, Şazimet Yanmaz ve Elif Aras'a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Evleri tamamen yada kısmen yanan hemşehrilerimiz için bundan sonra neler yapabileceğimizi araştıracağız."

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: