Tartan Pist Spor Sahası Için Protokol Imzalandı

Antalya'da hayırsever Mehmet Selim Mangan tarafından Aksu ilçesinde yaptırılacak tartan pist spor sahası için protokol imzalandı.

Antalya'da hayırsever Mehmet Selim Mangan tarafından Aksu ilçesinde yaptırılacak tartan pist spor sahası için protokol imzalandı. Antalya Valiliğinde gerçekleştirilen imza törenine, Vali Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile hayırsever Mehmet Selim Mangan katıldı. Vali Öztürk, burada yaptığı konuşmada, hayırsever Selim Mangan'ın "Spor Sahasız Okul Kalmasın Projesi"ne ilk destek veren hayırsever olduğunu söyledi. Proje kapsamında Antalya genelinde tespit edilen 244 okul bahçesine spor alanı yapmayı planladıkları belirten Öztürk, bu ilk protokolden sonra bu tür taleplerin devam etmesi temennisinde bulundu. Hayırsever Mangan da proje kapsamında Aysel Akın-Klaus Wanger Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesine Mim Doğal Kaynaklar Limited Şirketi adına spor sahası yaptıracaklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Gülay ve Mangan arasında protokol imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: