Tartıştığı eşini taşla öldürdü

Azeri uyruklu kadın, 13 yaş küçük eşiyle tartışmaya başladı. Kocası kafasına taşla vurdu, daha sonra...

Nahçivanlı 25 yaşındaki Nizami Niyazioğlu, Iğdır'da bir gece kulübünde konsomatris olarak çalışan eşi 37 yaşındaki Nazire Akbarova Niyazioğlu'nun önce başına taşla vurdu, daha sonra hastaneye götürdü.Azerbaycan uyruklu Nazire Akbarova Niyazioğlu'nun yolda öldüğü ortaya çıktı.
Melekli Beldesi'ndeki bir gece kulübünde konsomatris olarak çalışan Nahcivanlı Nazire Akbarova Niyazioğlu, kendisini eve götürmek için gelen eşi Nizami Niyazioğlu ile tartışmaya başladı. Dün gece yarısından sonra birlikkte içki içen çift, gece kulübü bahçesine çıkarak tartışmayı sürdürdü.
Melekli beldesindeki evlerine gitmek için yürüyen Nizami Niyazioğlu, tanıkların ifadesine göre yerden taş alarak eşine vurdu. Niyazioğlu, eşinin başını taşla ezdikten sonra onu bir taksiye bindirerek Iğdır Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bir süreden beri Melekli beldesinde oturan ve ilk eşinden 3 çocuğu bulunan Nazire Akbarova Niyazioğlu'nun yolda öldüğü anlaşıldı.
Nizami Niyazioğlu ile 2 ay önce Nahcivan’da evlenen Nizami Niyazioğlu, gözaltına alındı. Niyazioğlu ilk ifadesinde “Hiç bir şey hatırlamıyorum. Ben öldürmedim” dedi.
DHA