Tartıştığı Eşini Ve Kendisini Yaktığı Iddiası

 Aksaray'da tartıştıkları sırada üzerine döktüğü benzinin ateş alması sonucu yaralanan kişi ve karısı, hastaneye kaldırıldı.

Aksaray'da tartıştıkları sırada üzerine döktüğü benzinin ateş alması sonucu yaralanan kişi ve karısı, hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre, Fatih Mahallesindeki evlerinde Ali çifti arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Bu sırada Ali A'nın üzerine döktüğü benzin ateş aldı. Ali A. ve kendisine müdahale etmeye çalışan eşi Emine A. yaralandı. Durumu fark eden yakınları ve komşularının müdahalesi sonrası çift, 112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ali ve Emine A, burada yapılan müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Apartman Yöneticisi Rasim Yeşildal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üst katta seslerin duyulması üzerine yukarıya çıktıklarını söyledi. "Üst kata çıktığımızda, Ali'nin yandığını gördük. Şoka girmişti. Hiçbir şey söyleyemiyordu. Üzerindekiler yanmıştı. Eşinin de boynunda ve kollarında yanıklar vardı. Hemen ambulansa ve polise haber verdik” diyen Yeşildal, ailenin 4 çocuklarının olduğunu ve olayın çocukların gözleri önünde meydana geldiğini ifade etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: