Tartıştığı karısını bıçakladı

İzmir'de kadına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Konak ilçesi Çankaya semtinde bulunan bir...

İzmir'de kadına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Konak ilçesi Çankaya semtinde bulunan bir kafeteryada boşanmak üzere olduğu karısıyla tartışan Hasan Ç., eşini boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı.
Olay, akşam saatlerinde Çankaya semti 1371 sokakta bulunan bir kafeteryada meydana geldi. Zuhal Ç., eşi ile bir arkadaşının oturduğu kafeye geldi. Zuhal Ç. ile eşi Hasan Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Hasan Ç. eşini itti. Daha sonra da elindeki bıçakla eşi Zuhal Ç.'yi boğazından bıçakladı. Hasan Ç., eşini bıçakladıktan sonra yürüyerek olay yerinden kaçarken, kanlar içinde yere yığılan Zuhal Ç. için olay yerine ambulans çağrıldı.
Kısa sürede olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları kadını ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Zuhal Ç.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Eşini bıçakladıktan sonra kaçan Hasan Ç. ise bir süre sonra asayiş ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kantar Polis Merkezi'ne götürülen zanlı koca, buradaki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz