Tartıştığı kişiyi kalbinden bıçakladı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tartıştığı şahsı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tartıştığı şahsı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, olay dün İnegöl AVM mevkiinde meydana geldi. U.K. kendisinden kaçan Erman Kurutaş’ı zorla arabaya bindirdi. İkili arasındaki tartışma giderek büyüdü. Bir süre sonra U.K., kavga ettiği Kurutaş’ı kalbinden bıçakladıktan sonra otomobilden attı. Kanlar içinde kalan Erman Kurutaş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastane hayatını kaybetti.Olayla alakalı soruşturma başlatan polis cinayet failinin yakalanması için alarma geçti. Polis ekipleri, şüpheli U.K.’yı, olayda kullanılan otomobilin sahibi O.E. ile birlikte gözaltına aldı.Adli mercilere sevk edilen U.K., “adam öldürmek” suçundan tutuklandı. Şüpheliye araç temin etmekle suçlanan O.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: