Tartıştığı Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü

Şişli’de, depresyon hastası olduğu iddia edilen bir kadın kocasını kalbinden bıçaklayıp cinsel organını kesti. Zanlının...

Şişli’de, depresyon hastası olduğu iddia edilen bir kadın kocasını kalbinden bıçaklayıp cinsel organını kesti. Zanlının eşini öldürdükten sonra cesede temiz giysiler giydirdiği öğrenildi.

55 yaşındaki İ. Başer’in 37 yıllık kocası Mustafa Başer’i (63) bıçaklayarak öldürdüğü öne sürüldü. Kocasının cinsel organını da kesen depresyon hastası İ. Başer gözaltına alındı. Yaşlı kadının eşini öldürdükten sonra temiz elbiseler giydirdiği ortaya çıktı.

Olay 19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Simge Sokak’ta sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, işçi emeklisi Mustafa Başer (63) bir hafta önce, depresyon hastası 37 yıllık eşi İ. Başer’i tedavi için İstanbul’a getirdi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki tedavi sırasında, yaşlı çift Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan oğullarının evinde kaldı.

Reklam
Reklam

Sabah saatlerinde okula giden oğlunu telefonla arayan İ. Başer, babasını öldürdüğünü söyleyerek oğlundan eve gelmesini istedi. Bunun üzerine adı açıklanmayan oğul polisi aradı.İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kalbinden 3 defa bıçaklanmış ve cinsel organı kesilmiş halde Mustafa Başer’in cesediyle karşılaştı. Öldürülen Mustafa Başer’e, cinayetin ardından temiz elbiseler giydirildiği tespit edildi. Bunun üzerine İ. Başer gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Mustafa Başer’in cesedi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Karı-kocanın sabah saatlerinde, kahvaltı sofrasında tartıştığını belirten komşuları, yaşlı kadının kocasını bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: