Taş, Çocukları Hastanede Tedavi Gören Anneleri Ziyaret Etti

Antalya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Antalya...

Antalya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi'ndeki annelere çiçek vererek, Anneler Günü'nü kutladı.

15 AYLIK ECRİN BEBEK

Anneler Günü nedeni ile hastanelerin Çocuk Hastalıkları Servisi'nde çocukları tedavi gören annelere çiçek veren Antalya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde engelli çocuğu tedavi gören Adile Bağ’a ise hediye verdi. Adile Bağ’ın Ecrin isimli 15 aylık bebeğinin doğum sırasında oksijensiz kalması nedeniyle zeka geriliği bulunduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Sorumlusu ve Ecrin bebeğin doktoru Uzman Dr. İlknur Tolunay, “Ecrin bebeğin zor bir doğum öyküsü var. Doğduğu sırada oksijensiz kalması sonucu çocukta zeka özürlülüğü gelişti. Adile Bağ’ın özelliği engelli çocuğuna 15 aydır özverili şekilde bakması ve düzenli şekilde kontrole gelmesi oldu. Bu nedenle de ona hediye vermeyi düşündük” dedi.

Mardin’den çocuğunun sağlık sorunları için Antalya’ya taşındıklarını söyleyen anne Adile Bağ ise kendisine hediye veren yönetime ve doktorlara teşekkür etti.

İKİ ÇOCUĞU DA HASTA

Daha sonra Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi'ne giden Dr. Taş, buradaki annelere de çiçek verdikten sonra "en özverili anne" olarak iki çocuğu da hasta olan Azime Saraç’a çiçek ve hediye verdi.

Anne Azime Saraç’ın bronşit hastalığı nedeni ile 11 gündür hastanede yatan 16 yaşındaki oğlu Saffet Saraç ile boğmaca hastalığı olan 4 aylık oğlu Furkan Yiğit Saraç’ın tedavisini yaptırmak için hastanede bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: