Taş İle Kuyumcu Soygunu

Adana’da bir kuyumcunun camını taş ile kırarak iki altın bileziği alan 16 yaşındaki genç, vatandaşlar...

Adana’da bir kuyumcunun camını taş ile kırarak iki altın bileziği alan 16 yaşındaki genç, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Mersin’de son zamanlarda artan taşla soygun girişiminin bir örneği merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi Mustafa Gümüşdamla Sokak’ta meydana geldi. 16 yaşındaki Halit K., bir kuyumcunun camını taşla kırarak, 2 altın bilezik aldı. Kırılan camdan kolu kesilen Halit K., altınları alarak kaçmaya başladı. İş yeri sahibi Murat Demirdüzen’in bağırması üzerine esnaflar Halit K.’yı yaklaşık 100 metre ileride Atatürk Caddesi’nde yakaladı. İhbar üzerine bölgeye gelen çok sayıda sivil polis, genci alarak Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Olası bir başka hırsızlığa karşı kuyumcuda çalışanlar vitrin önünde nöbet tuttu. Güvenlik şeridi çekilen bölgede daha sonra olay yeri inceleme ekibi çalışma yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: