Taş Mektepliler Çanakkale'de

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, il ve ilçe merkezindeki lise birinci sınıf öğrencilerine...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, il ve ilçe merkezindeki lise birinci sınıf öğrencilerine yönelik gezi düzenledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, terörle mücadele alanında yürütülen bilgilendirme ve önleme faaliyetleri alanında, il merkezi ve ilçelerinde lise birinci sınıfta öğrenim gören öğrencilere yönelik 'Taş Mektepliler Çanakkale'de' adı altında Ankara- İstanbul- Çanakkale- Konya illerini kapsayan gezi projesi hayata geçirildi.

Bu projenin sürekliliği kapsamında, gençlerle kurulan irtibat ve iletişimin devamının sağlanması amacıyla geziye katılan 20 öğrenci, öğrenci ailesi, Emniyet Müdür Yardımcısı ve personelin de katıldığı toplam 43 kişiye son olarak iftar verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: