Taş Toplarken Kalp Krizi Geçiren Kişi Öldü

Sivas'ta evinin çevre düzenlemesinde kullanmak üzere eşiyle taş toplarken kalp krizi geçiren 69 yaşındaki kişi öldü.

Sivas'ta evinin çevre düzenlemesinde kullanmak üzere eşiyle taş toplarken kalp krizi geçiren 69 yaşındaki kişi öldü.

Emekli ve 6 çocuk babası Mehmet Ali Çalış (69), Alibaba Mahallesi 42. Sokak'taki evinin çevre düzenlemesinde kullanmak üzere, eşi Rahime Çalış ile ikametlerine yakın bir bölgedeki hafriyat yığılı alana taş toplamaya gitti.

Eşinin yanında kalp krizi geçiren Çalış, yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin ve belediye tabibinin incelemesinin ardından Çalış'ın cenazesi, morga kaldırıldı.

Çalış'ın yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Çevrede ikamet eden Hasan Çağlar, eşiyle taş toplayan Çalış'ın aniden fenalaşarak yere yığıldığını belirterek, durumu sağlık ekiplerine bildirdiğini söyledi. Çağlar, ekiplerce yapılan kontrolde Çalış'ın öldüğünün belirlendiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: